Pravidla Fóra

zprávy od provozovatele fóra

Pravidla Fóra

Příspěvekod webholding » stř 23. čer 2010 15:51:36

PRAVIDLA FÓRA PROVOZOVANÉHO NA ADRESE

http://www.SeznamRemeslniku.cz/forum/
JMT Online s.r.o.
Zahradní 531, 582 91, Světlá nad Sázavou
IČ: 28801091
číslo účtu: 5414214001/5500

(dále jen jako „Poskytovatel“)

a

Člen fóra provozovaného na adrese http://www.SeznamRemeslniku.cz/forum/
Pro účely těchto obchodních podmínek se členem fóra rozumí každá osoba (fyzická i právnická), která se zaregistruje jako člen fóra na adrese http://www.SeznamRemeslniku.cz/forum/
(dále jen „Člen fóra“)

Pravidla fóra

Fórum provozované na adrese http://www.SeznamRemeslniku.cz/forum/ (dále jen „ fórum“) je webové diskusní fórum pro oblast stavebnictví a řemesel. Fórum je určeno pro širokou veřejnost, která hledá radu či se chce podělit o své zkušenosti a dále pro odbornou veřejnost, která na fóru může získávat další odborné zkušenosti nebo konfrontovat své názory s ostatními.

Fórum není určeno pro přímé obchodní nabídky či prezentace. Obchodní informace je možné zveřejňovat pouze v uživatelském profilu, podpisu příspěvku nebo v sekci "Nabídka služeb a prací". Registrace na fóru je zdarma.

Publikované názory vyjadřují osobní postoj uživatele fóra, nejedná se o názory provozovatele a provozovatel nenese odpovědnost za jejich obsah a pravdivost. Na fóru není povoleno uveřejňovat informace, které jsou v rozporu s platnými zákony ČR či EU a dobrými mravy. Za obsah každého vloženého příspěvku odpovídá výlučně osoba, která takový příspěvek vložila.

Registrací za člena fóra či vložením příspěvku třetí osobou, souhlasí člen fóra či třetí osoba s tím, že na fóru nebude uvádět či jinak šířit, odesílat či propagovat jakékoli příspěvky obsahující neslušný, vulgární, sexuálně orientovaný, nenávistný, vyhrožující nebo jinak zákon porušující obsah.

Poskytovatel si vyhrazuje právo odstranit, přesunout, uzamknout nebo jinak změnit jakýkoli publikovaný obsah či jinak zasahovat do příspěvků i vláken bez nutnosti uvedení důvodů.

Ochrana a zpracování osobních údajů

Poskytovatel služby je zaregistrován ve „Veřejném registru zpracování osobních údajů“ pod č. 00037698 jako správce osobních údajů. Poskytovatel shromažďuje se souhlasem poptávajících, dodavatelů i členů fóra jejich osobní údaje, zejména jméno a příjmení, adresu, kontaktní údaje, název společnosti. Výše uvedené údaje slouží pro zprostředkování obchodních poptávek mezi dodavateli a poptávajícími a za účelem provozování diskuzního fóra na adrese http://www.SeznamRemeslniku.cz/forum/. Poptávající, dodavatel i člen fóra dávají k tomuto výslovný souhlas.

Poskytovatel služby má právo zasílat poptávajícímu, dodavateli i členu fóra e-mailem a telefonicky obchodní sdělení s novinkami, akčními nabídkami, inzercí, apod. Poptávající, dodavatel i člen fóra má právo odhlásit se ze zasílání obchodních sdělení na emailu info@seznamremeslniku.cz nebo odpovědí na obchodní sdělení, které bylo zasláno e-mailem.

Poskytovatel služby předává osobní údaje poptávajícího pouze za účelem zprostředkování obchodních poptávek dodavatelům a za účelem provozování fóra na adrese http://www.SeznamRemeslniku.cz/forum/.

Uchovávané osobní údaje může poptávající, dodavatel i člen fóra kdykoli změnit.

Závěrečná ustanovení

Provozovatel neposkytuje záruku nepřetržité funkčnosti systému, bezchybného provozu a zabezpečení fóra http://www.SeznamRemeslniku.cz/forum/. Poskytovatel neručí za škody způsobené příspěvky v diskusích. Poskytovatel neručí za jakékoli vady informací uveřejněných členy fóra. Poptávající, dodavatel i člen fóra berou na vědomí, že veškeré informace jsou pouze informativní bez jakékoli garance. Poskytovateli nevznikají žádná práva a povinnosti ze vztahu či případného sporu mezi poptávajícím, dodavatelem či členem fóra či mezi členy fóra navzájem. Za obsah každé registrace člena fóra odpovídá člen fóra.

Registrací člena či vložením příspěvku na fórum třetí osobou je vyjádřen bezpodmínečný a výslovný souhlas s uvedenými pravidly a podmínkami. Další vztahy a náležitosti, stejně jako obsah registrace, nesmí být v rozporu s obecně platnými zákony a souvisejícími předpisy ČR a EU.

Tyto pravidla a podmínky nabývají platnosti jejich zveřejněním. Poskytovatel si vyhrazuje právo pravidla a podmínky měnit. Změnu a její účinnost společnost zveřejní vhodným způsobem na internetových stránkách http://www.SeznamRemeslniku.cz/forum/.
webholding
Administrátor
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 22. čer 2010 13:43:15

Zpět na Fórum informuje

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron
TOPlist