Vyvložkování komínu

stavba krbů, krbových vložek, čistění a vložkování komínů

Re: Vyvložkování komínu

Příspěvekod jopjop » pát 09. črc 2010 9:03:42

Dělat to svépomocí rozhodně nedoporučuji - je to dosti odborná činnost a stejně budeš potřebovat revize napojení kotlu na komín.
Nechal bych si to udělat od odborné firmy, která dělá komíny, krby a podobné věci. Když jsem chtěl vložkovat komín pro napojení kotle, vybral jsem si firmu http://www.topsys.cz - firma prodává krby, kamna, kotle a další věci a dělá veškeré stavební práce s tím související. Se vším jsem byl spokojen a mohu je jen doporučit.
jopjop
 
Příspěvky: 41
Registrován: stř 23. čer 2010 17:01:44

Re: Vložkování komínu

Příspěvekod stovikson » ned 17. čer 2012 15:46:32

Dobré odpoledne,
musím s Vámi naprosto souhlasit, nějaké následování návodu na vložkování komínů nedopadlo, pokud vím, u nikoho bez problémů. Když se to nechá nějakému kominictví, které to dělá běžně, je to určitě lepší. Na stránkách http://www.vlozkovani.cz jsem se dozvěděl moc zajímavých věcí o tomto problému a s firmou Uhrín jsme byli naprosto spokojení. I když jiné firmy by byly asi taky v poho. Důležité je, že na to máte záruku práce a nemusíte řešit, zda to má být zapojeno tak nebo onak, neřešíte rosné body apod... Prostě toto všem doporučuju nepodcenit a nechat profíkům.
Vyrábíme kuchyně Brno, ale samozřejmě i jiný nábytek pro další města.
stovikson
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 17. čer 2012 15:36:01


Zpět na Krby

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron
TOPlist