Osvětlení do kuchyně

kuchyně, kuchyňské linky a spotřebiče

Osvětlení do kuchyně

Příspěvekod Michal Poupě » úte 03. srp 2010 23:35:37

Vážení, do kuchyně (nad linku) si chci udělat osvětlení. V Hornbachu jsem viděl 3 spoty (cena kolem 700), které jsou složené z diod (7 ks v jednom spotu). Nemáte je někdo - "odborník - prodavač" - mi nebyl schopen říci ani ukázat, jak moc svítí. Jde mi opravdu jen o intimní osvětlení, když jdu v noci do lednice :D - nad pracovní deskou mám normální světla a samozřejmě klasické světlo. Díky.
Michal Poupě

Re: Osvětlení do kuchyně

Příspěvekod lenaluna » pát 11. lis 2011 21:36:40

Je to velice slabé osvětlení, ale pokud to chcete jen na přechod k lednici, tak to samozřejmě vystačí. Má však zapínání u světla, takže budete muset k vypínači dojít po tmě. Proto je lepší třeba zatmavovací světlo, které si v noci rozsvítíte jen trochu, anebo světlo s vypínačem, které umístíte u dveří. Lze to provést, ale potřebujete na to elektrikáře.
Vyrábím psí oblečky a ve volném čase radím lidem, jak mají cvičit psy. Rady můžete najít i na mém webu. Ohlávka pro psy je báječný výcvikový nástroj.
lenaluna

Příspěvekod Petr » ned 05. úno 2012 18:39:36

Dobrý den,

do kuchyně je nejlepší zvolit LED osvětlení. Pro Vaše účely stačí spoty do 3W.

Na našem e-shopu http://www.almicra.com naleznete podhledová svítidla a je tam vždy uvedeno, jakou mají svítivost.
Používáme značkové chipy, převážně Epistar.
Petr

Příspěvekod bob.a.bobek » pát 13. dub 2012 9:44:17

LED osvětlení je skvělé. Moderní jsou i led pásky, které jsou hodně praktické a můžete je dát kamkoliv.
Používáme šátky na hlavu nebo taky multifunkční šátek hlavně v létě, abychom nedostali úpal.
bob.a.bobek

Příspěvekod zikinka » stř 09. kvě 2012 14:26:17

Taky se přikláním k led osvětlení, máme ho už dlouho a nemůžu si jej vynachválit.
zikinka

Zpět na Kuchyně