Nabobtnalé laminátové parkety

pokládka a renovace podlahových krytin

Re: Nabobtnalé laminátové parkety

Příspěvekod ireve » stř 01. pro 2010 18:41:46

Pokud vám to dělal podlahář tak to byl pěkný fušer,protože plovoucí podlaha do kuchyně nepatří jak jste se jistě přesvědčila.Jediná omluva proto je,že jste to spáchali sami z nevědomosti.Pokud ji tam mermomocí chcete tak to musí být specielní plocoucí podlaha,která stojí tak od 900kč nahoru.Jediná jistota je dlažba,pokud je vám zima na nohy tak korek nebo elektrické vytápění pod dlažbu.
ireve
 
Příspěvky: 9
Registrován: stř 01. pro 2010 18:17:12

Re: Nabobtnalé laminátové parkety

Příspěvekod fox » ned 19. úno 2012 14:58:16

Plovoucí podlaha do kuchyně určitě patří, ale neměl by to být šunt ze supermarketu za pár kaček. Sám mám laminátovou podlahu v kuchyňském koutu devět let a žádné, sebemenší bobtnání ještě neproběhlo. :D
Ale každá konstrukce, která obsahuje dřevo je náchylná na dlouhodobější působení vlhka. Pokud podlahu setřete v krátké době, nemělo by se nic stát. Pokud bude na ni kaluž delší dobu, může materiál nabobtnat.
Před několika lety jsem byl požádán o cenovou kalkulaci pro pojistnou událost. V bytě o patro výš praskla hadice automatické pračce a skoro celý den tekla horká voda jádrem a kolem stoupaček o patro níže. I když bylo na podlaze několik desítek litrů vody, podlaha zůstala takřka nedotčena. Jednalo se o Parador. Tuto podlahu montujeme víc jak deset let a prozatím s ní nebyl problém.
fox
 
Příspěvky: 8
Registrován: ned 19. úno 2012 8:19:27
Bydliště: Opava


Zpět na Podlahy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron
TOPlist